I bebisbubblan

”Påsar under ögonen, motionsbrist, läckande bröst, ostädat hus, otvättade kläder, oduschad, kan varken laga mat eller äta den.. Ja såhär sitter jag mestadels fast. I soffan. Men ärligt talat, gud vad hon luktar gott. Och hennes andning/snarkning när hon sover är gudomlig. Hon är perfekt och jag njuter. Jag kissar snart på mig. Men jag njuter.”

Ja livet ter sig ganska lika som för två år sedan. Älskar barnen och livet med dem. Men jag känner oxå att det är skönt att vi alla ska gå vidare från det här. Jag kan gå tillbaka till att få stimulera min hjärna med jobb och att bebisbubblan är nåt som vi alla lämnar. För gott. Haha, oj det låter kanske hårt. Men barnafödandet är klart och med de barn som finns följer nya tider. Det är ren magi att få följa ett barn genom livet ❤️ Att ta del av deras tankar, guida dem, upptäcka tillsammans. Slitsamt också, men ett fantastiskt kärt besvär .

Publicerad av Familjen Aboutaouk-Larsson

Vår familj består av två vuxna, två barn och en änglavakt. Livet förändrades när min 13-årige son plötsligt dog och bloggen handlar nu om livet som fortsätter. Det innehåller vårt familjeliv, pysseltips och mängder av renoveringar :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: