DIY!

Jag fascineras så av alla extremt pyssliga och kreativa människor som gör de mest fantastiska saker. Det är allt från små isdekorationer med ballonger till fantastiska barnrum som mina döttrar skulle dö för. Jag vill också! Det längsta jag har kommit är att sätta dekorplast i vår trapp. Men det är jag faktiskt nöjd med må jag säga. Är det nånting som håller hjärnverksamheten uppe när man går hemma så är det nog att se saker man gjort själv. Faktiskt. Förutom det kommer jag än så länge inte längre än rulltårtebakelser och att klippa av en konstgjord växt så jag fick mig en sån växtkrans i fönstret :p.

Publicerad av Familjen Aboutaouk-Larsson

Vår familj består av två vuxna, två barn och en änglavakt. Livet förändrades när min 13-årige son plötsligt dog och bloggen handlar nu om livet som fortsätter. Det innehåller vårt familjeliv, pysseltips och mängder av renoveringar :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: