Vältra sig i samvetet…

Efter en helg hos mamma har jag äntligen haft en dag då energinivåerna känts ordentligt fyllda. Sjukt produktiv dag som avslutades med att jag målade naglarna. Förstå chocken! När hade jag energi till det sist? Frågan är nu hur jag ska förhålla mig… Hur anpassar man sin energinivå? Alltså den energi man använder? Det här med att vila när det finns saker att göra och man har energi, det är jättesvårt! Jag ska bara, liksom 🙂

Hur tänker ni? Vill komma ihåg en video där hon pratar om prioriteringar och om att barnen inte kommer komma ihåg om det var städat, men de kommer ihåg och mår bra av en glad, balanserad mamma. Det var en fri tolkning av det. Jag minns inte exakt. Men hur gör man det där egentligen? För gör man det inte då, ska det ju göras sen? Och då har man kanske inte möjlighet? Och så ska man vältra sig i det där samvetet…

Publicerad av Familjen Aboutaouk-Larsson

Vår familj består av två vuxna, två barn och en änglavakt. Livet förändrades när min 13-årige son plötsligt dog och bloggen handlar nu om livet som fortsätter. Det innehåller vårt familjeliv, pysseltips och mängder av renoveringar :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: