Pillret här hemma!

Ännu en härlig dag då jag fått möjlighet att göra massor! Jag va sjukt trött idag, den minsta har börjat sova så himla dåligt. Antar att det är för att det händer massor just nu, utvecklingsmässigt alltså, men direkt är vi inne i den onda liggamma-spiralen. Hursomhelst var det nåt som gjorde att jag inte kunde sluta pillret här hemma.

När jag hämtade paket hos ombudet la jag ögonen på så jättesöta födelsedagskort. Eftersom vi redan hade ramarna hemma så fick jag idén att rama in dem. Det blev jättebra och dottern blev glad när hon såg dem 🙂

Fönsterbänken i sovrummet har jag längtat efter! Märkligt nog så fanns här ingen men eftersom det blev över efter renoveringen i vardagsrummet/matsalen så tjuvade jag därifrån. Vårt sovrum är orenoverat och därför ”passar” en gammal schleten fönsterbänk alldeles utmärkt.

Toan har fått sig en hylla. En kökshylla i förra huset, en sovrumshylla här och nu i badrummet. Bra hylla från IKEA som med sina krokar passar perfekt där.

Ljusringen kommer från min prenumeration på Allt i hemmet. Jag har längtat och väntat så på den! Var lite smått irriterad för att den aldrig kom. Men sen kom jag på att jag missat betala. Haha, jaja bättre sent än aldrig :p

Godnatt! Imorgon tänker jag absolut inte göra lika mycket för imorgon är äldre dottern hemma från förskolan. Dit går all energi. Men söt är hon 😀

Publicerad av Familjen Aboutaouk-Larsson

Vår familj består av två vuxna, två barn och en änglavakt. Livet förändrades när min 13-årige son plötsligt dog och bloggen handlar nu om livet som fortsätter. Det innehåller vårt familjeliv, pysseltips och mängder av renoveringar :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: