Dåligt samvete…

Jag vet inte.

Kommer jag skriva här?

Borde jag?

Min son är död.

En ängel.

De sa att det dåliga samvetet skulle komma.

Insåg inte hur hårt.

Det finns där.

Och stryper mina andetag.

Liksom hindrar mig från att fortsätta ta in luft.

Dåligt samvete för sånt som missats.

Dåligt samvete för att jag inte fanns där i tid.

Dåligt samvete om jag skrattar.

Dåligt samvete om jag lever.

Som mamma, jag har brustit.

Med att skydda min son från det onda.

Min son är död…

Publicerad av Familjen Aboutaouk-Larsson

Vår familj består av två vuxna, två barn och en änglavakt. Livet förändrades när min 13-årige son plötsligt dog och bloggen handlar nu om livet som fortsätter. Det innehåller vårt familjeliv, pysseltips och mängder av renoveringar :)

5 reaktioner till “Dåligt samvete…

 1. Åh Maja <3, det går inte att förstå. Det smärtar så. Kramar räcker ingenstans men skickar alla jag har.

  Gilla

 2. Finaste Maja.
  Jag hör hur din smärta känns bottenlöst outhärdlig. Samtidigt gör du så otroliga saker: en minnesplats, skriver korta texter och fortsätter finnas, en stund i taget. Jag saknar egentligen ord för det fruktansvärda du är i, och jag suddar och försöker formulera om nu, men jag vill ändå ge dig det jag tänker: du är helt fantastisk! Om det hjälper dig, JA, använd dina ord som den raka och ärliga skribent du är och alltid har varit. Om DU vill. Mardrömmen du är i känns just nu bäcksvart – men den är inte du eller saker du gjort, tvärtom, er vackra relation är (och fortsätter för alltid att vara) ett enda stort uttryck av kärlek. Sänder dig kilovis med styrkekramar fast du redan är den starkaste jag mött.

  Du, Hampus och hela er familj är med mig i tankarna varje dag! Kram Julia

  Gilla

 3. Det går nog aldrig att förstå de du nu går igenom… Ofattbart, orättvist, tragiskt och hjärtskärande!😢 Sänder dig kramar och tänker på dig och din familj varje dag. Hoppas du får stöd och hjälp i sorgearbetet och ta hand om dina fina tjejer! ❤❤❤❤❤❤

  Gilla

 4. Älskade syster! ❤️ Du har alltid varit en helt fantastisk mamma till Hampus. Och fortsätter även nu. ❤️

  Gilla

 5. Gör allt som du känner kan hjälpa dig att ta dig igenom nästa minut. Nästa timme. Inget är tabu i en sån här fruktansvärd situation. 💕

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: