Svårare att kämpa

Paniken.

Nu kommer den.

Jag har varit tom.

Avtrubbad.

Men sen igår är det svårare.

Svårare att kämpa emot.

Jag känner den ständigt.

Den kraftiga andnöden.

Panik. Skrik. Okontrollerbar gråt.

Jag släppte ut den.

I början.

Och Amira slutade sova.

Grät sig igenom nätterna.

Och Maryam ville äta så ofta på nätterna.

För trygghet antar jag.

Så jag biter ihop.

Jag måste.

För döttrarna.

Herregud, Hampus.

Snälla…. kom tillbaka…

Publicerad av Familjen Aboutaouk-Larsson

Vår familj består av två vuxna, två barn och en änglavakt. Livet förändrades när min 13-årige son plötsligt dog och bloggen handlar nu om livet som fortsätter. Det innehåller vårt familjeliv, pysseltips och mängder av renoveringar :)

2 reaktioner till “Svårare att kämpa

  1. Finaste, finaste Maja och familj… det smärtar mig att läsa hur du kämpar i detta fruktansvärda. Du verkar göra det så otroligt bra, men åh, kampen du beskriver för att försöka hålla ihop. 💔 ALL, all kärlek till dig!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: