Att gå sönder. Igen. Och igen.

Klockan är 02.20

och jag ligger vaken.

Jag har ångest.

Svår sådan.

Jag vill inte ha problem

Jag orkar inte med

ett enda problem till

En diskussion

Nåt som går sönder

Nån som är arg.

Ledsen.

Jag går itu.

Det känns så.

Bröstet känns så.

Och så tomheten.

Det vilsna.

Känslan av att vara tillfreds

med att inte vakna.

Kämpa.

Kom igen, Maja.

Publicerad av Familjen Aboutaouk-Larsson

Vår familj består av två vuxna, två barn och en änglavakt. Livet förändrades när min 13-årige son plötsligt dog och bloggen handlar nu om livet som fortsätter. Det innehåller vårt familjeliv, pysseltips och mängder av renoveringar :)

3 reaktioner till “Att gå sönder. Igen. Och igen.

 1. Jag beklagar sorgen
  Ta handom dig .vi har ingen vall mer än att acceptera. Tänk istället pp fina saker ni har haft tillsamns.
  Mvh

  Jan

  Gilla

 2. Älskade Maja❤️ Vad kan man säga som pappa….ingenting💔 Jag vill trösta som när du var liten! Hålla om dig och alla problem försvann❤️ Nu är du vuxen, men jag vill fortfarande ta dig i famn och skydda dig mot allt ont❤️ Men den här gången går det inte…inga problemen försvinner ……jag kan inte ens ta din ångest😢😢 Älskade älskade Maja❤️❤️

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: