Ambivalensen. Eller han är död.

Ambivalensen.

Åh så fint!

Min son är död.

Hahaha! Det där va kul!

Min son är död.

Jag längtar till Spanien!

Min son är död.

Undrar när jag ska börja jobba?

Min son är död.

Så underbara flickor jag har!

Min son är död.

Haha, fantastiskt!

Min son är död.

Badrumsmöbler?

Min son är död.

Justja, vi behöver handla blöjor.

Min son är död.

Tankarna går.

Livet fortsätter.

Å ena sidan fortsätter tankarna

som vanligt.

Man försöker.

Min son är död.

Min son är död.

Min son är död.

Hjärnan är brutal.

”Hur ont det gör inuti är i paritet med hur mycket du älskar honom. Hur mycket du gråter, hur ofta du duschar, skrattar och äter är däremot inte i paritet med hur mycket du sörjer. Det går ju inte.. Ingen dömer dig, så döm inte dig själv. Det du inte klarar, klarar ingen.”

Publicerad av Familjen Aboutaouk-Larsson

Vår familj består av två vuxna, två barn och en änglavakt. Livet förändrades när min 13-årige son plötsligt dog och bloggen handlar nu om livet som fortsätter. Det innehåller vårt familjeliv, pysseltips och mängder av renoveringar :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: