Jag vill inte mer.

Jag är avundsjuk på dig

som får sörja.

Sådär krypa under täcket

stirra i väggen

stirra i taket

gråta ögonen ur dig

stirra på foton.

Det kan inte jag.

Finns ingen möjlighet.

Är det bra?

Att barnen håller mig igång?

Att de gör

så jag kämpar emot gråten

om den brännande vill ut?

Varje morgon såhär

som när jag skriver nu

känns kroppen stel.

Jag tänker att jag vill vägra

att kliva upp.

Att jag inte vill le en enda gång

Men sen vaknar alla

och det förväntas

att allt ska vara som vanligt.

Publicerad av Familjen Aboutaouk-Larsson

Vår familj består av två vuxna, två barn och en änglavakt. Livet förändrades när min 13-årige son plötsligt dog och bloggen handlar nu om livet som fortsätter. Det innehåller vårt familjeliv, pysseltips och mängder av renoveringar :)

2 reaktioner till “Jag vill inte mer.

  1. Skulle vilja ge dig den möjligheten, att få göra precis som du beskriver. För det har du aldrig fått. När du kommer hem kan vi väl planera?! ❤️ Så sjukt att planera för att någon ska få sörja. Men ibland är det ett måste.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: