Inte okej med kyrkogården.

Idag har varit en så jobbig dag.

Känslomässigt.

Tror det startade imorse.

Vi gjorde oss alla iordning.

Vi och mamma.

Min syster och ett av hennes barn.

Precis som om allt var som vanligt.

Vi skulle till Hampus.

Det blev prat

och frågor från barnen.

Vi skulle till kyrkogården.

Jag är inte okej med kyrkogården.Finner ingen frid där.

Hela mitt inre bara skriker

att jag inte ska vara där.

Att HAN inte borde vara där.

Men så var vi där.

Barnen sprang runt

och vi la ”presenter”.

Efter det var jag i kaos.

Sur och tvär.

Utan att egentligen veta varför.

Men sen kom utbrottet nyss.

Av tårar.

Jag startade videon med bildspelet.

Från begravningen.

Jag har undvikit det sen dess.

Jag har inte kunnat förmå mig.

Och jag grät.

Den gråt som blir nu.

Tårar av chock och ledsamhet.

Tårar fyllda av ilska.

Och ångest.

Saknad.

Kärlek.

Osagda ord.

Publicerad av Familjen Aboutaouk-Larsson

Vår familj består av två vuxna, två barn och en änglavakt. Livet förändrades när min 13-årige son plötsligt dog och bloggen handlar nu om livet som fortsätter. Det innehåller vårt familjeliv, pysseltips och mängder av renoveringar :)

4 reaktioner till “Inte okej med kyrkogården.

  1. Men duuu!! Kramar ❤, tusen miljoner kramar. Vi var till kyrkogården ikväll..Förutom den dagen då vi gravsatte Albin så har det ”gått bra”. Men ikväll var en jävla kväll 💔. Och på måndag är det hans födelsedag! Vad gör man😢

    Gilla

    1. Vi har också upplevt födelsedagen. Den första att efter döden kom. Märkligt hur helvetet har kommit till en, men dagen ändå bara kommer och går. Försök göra den till en fin stund. Fyll dagen med minnen. Tillägna honom dagen, gå till graven, ät hans mat… ❤️

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: