”Allt har sin tid”

Det är svårt med bloggen nu.

I början

i allt det panikartade

var det enkelt att skriva.

Allt ville jag bara ösa ur mig.

Hela tiden.

Varje dag.

Nu kommer paniken så diffust.

Den finns där underliggande.

Och pockar.

Som ett mörker

som väntar på att äta upp mig.

Vi pratade om det idag.

Att det svårare för mig att skriva.

Men ”allt har sin tid” sa du.

Som att allt jag kan göra

är att låta det komma

när det vill.

———————>

Vi är i Norsjö nu.

Det som är hemma för mig.

Där jag är uppvuxen.

Jag vet att alla vet.

Åtminstone en mycket stor del.

Men ändå nämnde ingen det.

Bara en.

Hon gav mig en kram.

Jag var så tacksam då.

Att någon uppmärksammade min kamp.

Fast jag kanske överskattar allt?

Inget har ju hänt i deras liv…

och att det hänt i mitt

kanske inte spelar någon roll?

Publicerad av Familjen Aboutaouk-Larsson

Vår familj består av två vuxna, två barn och en änglavakt. Livet förändrades när min 13-årige son plötsligt dog och bloggen handlar nu om livet som fortsätter. Det innehåller vårt familjeliv, pysseltips och mängder av renoveringar :)

6 reaktioner till “”Allt har sin tid”

 1. Tänk om vi alla kunde lita på att det räcker med att på något sätt visa att ”jag vet”. En blick, en kram, några ord eller det som känns naturligt för var och en av oss. Vi skulle göra det lättare för varandra. ❤

  Gilla

 2. Jag tror det är som Paola skriver att människor inte vet hur de ska bete sig, det betyder inte att de inte bryr sig. Kanske är de rädda att riva upp såret genom att säga nåt fel.

  Gilla

 3. En gång, för länge sedan, då jag själv hade fått erfarenhet av din/er situation, mötte jag en som mist sitt barn. Det föll sig bara naturligt att jag spontant frågade: Vad vill du att jag ska säga?
  Hon svarade: Ingenting.
  Med det var det klart. Jag visste – hon visste. Förening utan ord.
  Vad övrigt och övriga beträffar så handlar det om rädslor inför den oerhörda tragiken. Som tur är, kan man kanske säga, eftersom en så stor förlust inte förekommer allt för ofta. Den vanligaste och naturligaste döden har vi mer acceptans inför, som ålderdomen s.a.s. Men när det är barnen som går först….då är det endast det egna upplevda som till fullo kan förstås.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: