Samla in pengar till drabbade?

Älskar den här bilden! En vän skickade den till mig för ett tag sedan och jag fick mig ett rejält skratt. Är inte riktigt i samma liga, men Amira brukar börja knåda och säga att hon bakar.

Det är dock inte därför jag kör LCHF och fastan. Det handlar helt uteslutande om hur jag mår. Varken väger mig eller mäter utan går på känslan bara. Och än så länge mår jag så oerhört bra.

På tal om något helt annat. Jag har varit i kontakt med en organisation som sprider info om SUDEP och samlar in pengar till familjer som drabbats av dödsfall kopplade till epilepsi. De finns inte i Sverige och jag kontaktade dem för att kanske starta upp här. Om jag har möjlighet.

Det känns som en bra väg att gå, för att få nån typ av mening av allt. Jag vet dock ingenting än, men de lät positiva.

Fortsättning följer!

Publicerad av Familjen Aboutaouk-Larsson

Vår familj består av två vuxna, två barn och en änglavakt. Livet förändrades när min 13-årige son plötsligt dog och bloggen handlar nu om livet som fortsätter. Det innehåller vårt familjeliv, pysseltips och mängder av renoveringar :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: