Tredje gången gillt?

Vi kom till Norsjö igår och flickorna var såhär trötta. Två gånger har jag försökt åka på kvällen så de ska somna i bilen och fridfullt bäras in till sängen hos mormor.

Två gånger har jag misslyckats. De sover en liten stund i bilen, vaknar och är sen hur pigga som helst. Vet inte om jag ska ge upp kvällskörningarna eller köra en tredje gången gillt?

Sen vaknade Amira kl 04.15. Får se hur länge hon håller sig igång idag.

Maryam hon vaknade kl 06.45 och jag längtar redan hem. För sov-vanorna iaf. Aldrig före 07.30 nuförtiden och mycket ofta till och med kl 08. Är fortfarande enormt tacksam för de nya gardinerna. Svårt att förstå hur mycket sömnbrist påverkar en människa.

Nu är vi här i alla fall och vi har noll planer. Vi brukar ju leka mest med kusinerna i deras hus, men nu är de i sin sommarstuga lite utanför så vi vet inte vad vi ska hitta på.

Publicerad av Familjen Aboutaouk-Larsson

Vår familj består av två vuxna, två barn och en änglavakt. Livet förändrades när min 13-årige son plötsligt dog och bloggen handlar nu om livet som fortsätter. Det innehåller vårt familjeliv, pysseltips och mängder av renoveringar :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: