Så underbart det är, det som vuxit runtomkring.

Vilken dag vid hade igår i Östansjö! Det ligger ju som mitt i ingenstans, precis utanför Norsjö. Jag tror det kan tävla om att vara världens vackraste plats. Och sen solsken, bad och kusinbus på det.

Idag ska vi hälsa på i nästa sommarstuga. I Kvammarn. Det är också utanför Norsjö. Bror Jonas har byggt upp en liten stuga där. Kanske det blir bad där också. Både Amira och Maryam älskade att bada i sjön. De älskar nog att bada överallt, även om de mest får chans i badkaret. Är ni duktiga på att ta er till simhall? Inte vi. Jag tänker ofta att vi måste skärpa oss, bara för deras tränings skull. Vanan att vara där liksom. Men det blir aldrig.

Vädret är underbart. Jag bryter fastan med mitt gräddkaffe i solen. Livet, så underbart. Det där som vuxit runtomkring smärtan.

Precis för nån timme sen, så sjönk jag samman. Bara för ett minnes skull. Men det där att studsa tillbaka. Man måste. Eller kanske man vill? Eller kanske är det bara mänskligt att man fortsätter? Jag har funderat en hel del på det, vad det är som gör att man fortsätter i sitt svartaste hål, men jag kommer aldrig fram till något.

Publicerad av Familjen Aboutaouk-Larsson

Vår familj består av två vuxna, två barn och en änglavakt. Livet förändrades när min 13-årige son plötsligt dog och bloggen handlar nu om livet som fortsätter. Det innehåller vårt familjeliv, pysseltips och mängder av renoveringar :)

En tanke på “Så underbart det är, det som vuxit runtomkring.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: