Balans i livet.

Igår grillade vi marshmallows i solen och idag slappar vi inne. Vädret är inte lika bra idag så det passar bra. Efter två intensiva dagar så är det vad vi behöver. Ända tills barnen börjar gå varandra på nerverna i alla fall.

På kvällen, när alla barnen somnat, gjorde jag ett avsteg från min rutin kring fastan. Mamma drog fram lite kvällssnacks och Netflix. Det var också ett skönt avbräck från allt som varit. Så enormt trevligt, men man behöver väl balans.

Vi har konstaterat att Maryam älskar marshmallows och att leka med bilar. Hemma har vi knappt bilar. Bara några enstaka som är kvar sen Hampus. Det är nog nånting vi måste skaffa oss.

Amira längtar efter sin pappa något enormt. Gråter efter honom nån gång om dagen. Typ när det blir för stillsamt. I bilen eller när hon ska sova. Vi längtar alla efter pappa. Väldigt mycket.

Publicerad av Familjen Aboutaouk-Larsson

Vår familj består av två vuxna, två barn och en änglavakt. Livet förändrades när min 13-årige son plötsligt dog och bloggen handlar nu om livet som fortsätter. Det innehåller vårt familjeliv, pysseltips och mängder av renoveringar :)

3 reaktioner till “Balans i livet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: