Med färg i livet.

Helt otroligt vilken skillnad färg kan göra! Ja, och även murbruk och spackel i det här fallet förstås. Samtidigt som källarens väggar och tak fick sig en omgång så fick även husets grund det. Vi är supernöjda! Även om vi inte är riktigt klara på alla sidor.

Hela familjen målade denna gång. Amira skötte sig utmärkt och målade både hundar och gubbar. Maryam började måla, men blev snabbt flyttad till utvisningsbåset. Tack och lov är hon den lugnare av dem, så med ett paket våtservetter att plocka i var hon nöjd på altanen. Haha.

Annars så har pappa åkt hem nu och min första vecka (av tre) på nuvarande jobb är avklarad. Jag var så peppad på det nya, men fasiken vad jag älskar mitt nuvarande jobb. Men det nya blir säkert också bra. Och skälen till byte finns ju kvar. De där praktiska för familjen. Jag hoppas jag ska trivas minst lika bra med det nya.

Har ni några projekt över sommaren? Vi är väl typ inne på vårt andra nu. Först valparna, sen källaren och husgrunden och snart kommer ju det största: carporten och takbygge plus takbyte. Längtar så innerligt tills allt det är klart.

Publicerad av Familjen Aboutaouk-Larsson

Vår familj består av två vuxna, två barn och en änglavakt. Livet förändrades när min 13-årige son plötsligt dog och bloggen handlar nu om livet som fortsätter. Det innehåller vårt familjeliv, pysseltips och mängder av renoveringar :)

En tanke på “Med färg i livet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: