Ur askan.

Som en Fågel Fenix ur askan, så växte Fru Mammamage fram. Får man kalla sin sons död för aska? Rent bildligt hade ju varit om han kremerats.

Usch. Jag kan inte ens föreställa mig att välja det. Att ens barn ska brinna. I sjukhuset, i sista vilan och även i kistan, så var det ju min Hampus som låg där. Mitt barn. Hur skulle jag kunna skjutsa in honom i ugnen?

Men många gör så. Och jag vill inte döma. Man tror olika. Man gör olika. Man känner olika. Men för mig… jag skulle aldrig klara av det.

Vad ska Fru Mammamage vara? Vad var det egentligen som kom ur den där askan som var min sons död? Hälsa och inspiration, LCHF, sorgbearbetning och framåtanda. Hur låter det? Är det vad som är jag nuförtiden?

Publicerad av Familjen Aboutaouk-Larsson

Vår familj består av två vuxna, två barn och en änglavakt. Livet förändrades när min 13-årige son plötsligt dog och bloggen handlar nu om livet som fortsätter. Det innehåller vårt familjeliv, pysseltips och mängder av renoveringar :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: