En helt vanlig regnig dag.

Nattens fasta är över och nu har omställningen efter förra veckans dipp äntligen blivit klar. Jag är piggare, mer handlingskraftig och mindre hungrig. Allt tack vare LCHF. Jag vet att jag sagt det förr, men jag mår så extremt mycket bättre på LCHF. Som att livet återvänder, från ett förödande tröttsamt kaos.

Jag började dagen med ett skummigt gräddkaffe och fick dricka det i lugn och ro. Barnen badar. I en liten plastbalja i brist på annat. Mormor kollar dem, så jag fick möjlighet att bara sitta. Fantastiskt skönt!

Ikväll ska vi sova hos kusinerna istället. Jag kan tänka mig att mormor är glad över att få lite vila i helgen. Två små barn är så intensiva i en liten lägenhet när man inte är van det. Ja, för mig också!

Idag är en helt vanlig regnig dag. De behövs också. Nu blir det Nicke Nyfiken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s