Ord att hålla i handen..

Idag är en nervös dag! Idag släpps Allers med reportaget om mig, oss och framförallt Hampus. Det blev så känslosamt att jag faktiskt inte somnade förrän halv två… Just det här reportaget går rakt in hos mig, eftersom det är skrivet precis sådär som jag önskar. Det jobbigaste jobbiga och om Hampus sådär fin som han var.

Endel kanske inte vill förstå varför jag väljer att vara med i tidningar. Det är av flera anledningar faktiskt. Genom att sprida historian så lever han vidare för mig. Han blir så tydligt aldrig bortglömd. SUDEP kommer upp i människors medvetande. Vi kan börja prata om riktig sorgbearbetning. Dessutom kan vi börja prata om hur vi finns där för varandra. I tider då vi annars pratar om styrka och att gå vidare. Och jag vill nå dem, som är i min situation, som behöver mina ord att hålla i handen.

Från och med idag finns Allers att köpa i din affär. Ge gärna feedback. Kontakta mig med dina tankar. Inte bara om reportaget, utan även om ovan nämnda ämnen.

Tack för att du läser! Och tack Birgitta Lindvall Wiik, Wiik Media & Kommunikation för det oerhört fina reportaget.

Publicerad av Familjen Aboutaouk-Larsson

Vår familj består av två vuxna, två barn och en änglavakt. Livet förändrades när min 13-årige son plötsligt dog och bloggen handlar nu om livet som fortsätter. Det innehåller vårt familjeliv, pysseltips och mängder av renoveringar :)

4 reaktioner till “Ord att hålla i handen..

  1. Jag brukar aldrig köpa någon veckotidning, men idag gjorde jag det! Och där fanns du! Ett mycket fint reportage med många fina ord! Tack för att du delar med dig ♥️

    Gilla

  2. Hej! Jag läser dina blogginlägg när jag hinner och orkar, förlorade min dotter för 1 år sedan, hela förra hösten kom i repris. Hon blev 21 år bodde i Umeå på veckorna och gick på Dragonskolan, hade problem med andningen så de skulle ta en biopsi från lungan, det hände något och hon låg 11 dygn på intensiven innan hon dog.
    Tack för dina inlägg! Livet måste gå vidare om än vissa stunder/dagar är sorgesamma och tunga, saknar min dotter varenda dag💖

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: