Älskar det jag gör.

Jag ser fröet till något stort inom dig. Men du måste ta rodret, följa din egen kurs. Och hålla den, hur det än stormar. Och när den dagen kommer, då dina segel ska synas i sömmarna och du ska visa vad du går för, då hoppas jag att jag är där och får sola mig i strålglansen omkring dig.

Det är det jag älskar med mitt jobb. Och älskar att få jobba med ungdomar. Kanske är det för att jag har så enkelt att se bortom stök och se fröet till något stort inom dem alla. Kanske det ändå är därför som jag hamnat här, där jag ändå hamnat?

Det där citatet kommer ju från en så underskattad film, Skattkammarplaneten.

Ge aldrig upp på människor. När de ger upp på sig själva, så måste du finnas där och ge dem kraft. Det är aldrig försent. Bara en enda vuxen tror på en ungdom, så kan hela deras liv förändras. Det är egentligen alldeles fantastiskt vilket makt vi har.

Publicerad av Familjen Aboutaouk-Larsson

Vår familj består av två vuxna, två barn och en änglavakt. Livet förändrades när min 13-årige son plötsligt dog och bloggen handlar nu om livet som fortsätter. Det innehåller vårt familjeliv, pysseltips och mängder av renoveringar :)

En tanke på “Älskar det jag gör.

  1. Naturligtvis är det därför du är där du är❤️
    Du har gjort skillnad för många barn och ungdomar och du gör det och kommer att göra det❤️
    Och det kommer dom att komma ihåg för alltid❤️

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: