En tårfylld juldans och sen en roadtrip.

Hela familjen har tagit ett långt behövligt jullov. Det har varit en tung höst med mycket projekt, men också mycket sorg. Att jobba bredvid de ungdomar som Hampus såg som sina kompisar och klasskamrater har varit tungt. Att jobba på det Musikhus där Hampus spenderade tillsammans med sitt band har varit ännu lite värre. Med tyngd. Inombords.

Sen kom juldansen. Den speciella dans som alla elever övar in till terminens sista dag. Jag tänkte inte mer än att jag ville se den. Det skulle varit Hampus sista. I 9an. Men sen kom föräldrarna som ville se sina barn. Min fd chef som jag också träffade när Hampus band spelade. Den här gången hade bara han barn där. Paniken kom snabbare än jag hann reagera. Samma sak med tårarna. Jag sprang in till kontoret och tårarna sprutade. Sådär som de en gång gjorde när han precis dött. Den gråt som kommer från allra längst in.

Nu har vi varit på roadtrip sen annandagen. Barnen sköter sig fantastiskt i bilen. Vi har gjort några längre stopp och nu hägrar Halmstad. Där ska vi landa några dagar hos Ihsans storebror och familj. Barnen ska få leka med sin kusin.

Ett annat av stoppen gjordes i Jönköping där vi besökte några andra ur Ihsans släkt. En av kusinerna har öppnat en restaurang, Sofra, och där fick vi fantastiskt god mat.

Följ oss gärna på Instagram: @villaaboutaouk ❤️ Där kan ni se vad vi har för oss 🙂

Publicerad av Familjen Aboutaouk-Larsson

Vår familj består av två vuxna, två barn och en änglavakt. Livet förändrades när min 13-årige son plötsligt dog och bloggen handlar nu om livet som fortsätter. Det innehåller vårt familjeliv, pysseltips och mängder av renoveringar :)

En tanke på “En tårfylld juldans och sen en roadtrip.

  1. Jag har tänkt på att det verkligen kan komma många jobbiga stunder när du är på skolan😭💔
    Men är otroligt glad för er roadtrip❤️
    Krama familjen ❤️ och hälsa alla andra😎🌴

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: