Nyårslöfte.

Ja. Jag vet. Själva ordet nyårslöfte skriker ju inte direkt pålitlighet. Inte mina heller. Men det kan inte hjälpas för jag har några saker som jag behöver lova. Igen.

Sockernoll. Det har endel av er hört talas om. Jag skrev om det förut och försökte få människor på tåget. Det tåget ville ingen följa med på och det blev ju hemskt ensamt. Men LCHF måste jag komma igång med igen. Det finns inget som jag mår så bra på som det.

Ändå är det så svårt att hålla. För sockerdjävulen är så hemsk. Eller så är jag bara svag. Åtminstone på det här området. Enda gången jag varit ståndaktig är på IVA. För att det var för Hampus skull. Och för att han inte skulle bli besviken på mig. Om han ser mig sedan dess är han nog besviken trefaldigt. Minst.

Ett annat löfte är att prioritera bloggen. Få tid att skriva av mig. Det är också så viktigt för mig. Att inte ha kvar alla tankar i huvudet. Men livet händer ni vet. Tiden springer ifrån mig. Så vad jag behöver är att avsätta tid. Och det borde jag klara av. Även om det är för min egen skull och jag annars är så duktig på att prioritera bort såna saker.

Och sen träningen. Jag jobbar i samma hus som ett gym. Det är dags att utmana mig själv.

Har du något löfte? För nästa år? Nästa månad?

Publicerad av Familjen Aboutaouk-Larsson

Vår familj består av två vuxna, två barn och en änglavakt. Livet förändrades när min 13-årige son plötsligt dog och bloggen handlar nu om livet som fortsätter. Det innehåller vårt familjeliv, pysseltips och mängder av renoveringar :)

En tanke på “Nyårslöfte.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: