Borta bra, men hemma bäst.

Sedan ca kl 20 i förrgår är vi återigen hemma från vår roadtrip. Hur fantastisk den än har varit så är det underbart att vara hemma. Och sista dagarna var hemlängtan nog den allra största känslan. Och det är väl bra, tänker jag, att vi längtar hem 🙂

Vardagen för oss är ändå ganska tuff. Med renoveringar och knappt nån tid tillsammans alls pga det och att vi jobbar omlott.

Det känns som att vi kommer närmare varann när vi åker iväg sådär. Ännu en sak som är bra, i en tid när så många separerar efter semester tillsammans. Ganska sjukt egentligen. Och jobbigt.

Sen vi kom hem har vardagen återgått till det vanliga. Ihsan bygger i garaget och jag städar och tvättar undan efter resan. Efter att ha varit nere i södra Sverige, där så många har splitternytt och färdigrenoverat så har jag fått en kraftig motivationssvacka. Såpass att jag typ kände: ”skitsamma, låt oss sälja och köpa nytt”. Haha. Det vore väl nåt efter allt slit. (Nä verkligen inte, ingen behöver oroa sig :p)

Jag längtar tillbaka till jobbet faktiskt. Även om familjetiden varit så bra, så är det nåt speciellt med jobbet. Och jag sa till Ihsan hur mycket jag längtade till att komma igång med rutinerna. Och som jag skrivit förr, bättre och mer hälsosamma rutiner denna gången.

Hur har ni haft det? Finns det nåt speciellt kring död eller sorg eller efterlivet som ni skulle vilja att jag skrev mer om?

Publicerad av Familjen Aboutaouk-Larsson

Vår familj består av två vuxna, två barn och en änglavakt. Livet förändrades när min 13-årige son plötsligt dog och bloggen handlar nu om livet som fortsätter. Det innehåller vårt familjeliv, pysseltips och mängder av renoveringar :)

En tanke på “Borta bra, men hemma bäst.

  1. ❤️ skriv som du gör! Jag tror det hjälper andra och dig att sätta ord på vardag och sorg och sorg i vardagen❤️ Det hjälper även mig😘

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: