Träningsiver.

Imorse, när jag fortfarande låg kvar i sängen, låg jag och planerade hur jag skulle träna direkt på morgonen. Ni vet, lämna barnen, komma till jobbet, utnyttja friskvårdstimmen och så träna.

Jag klev upp med Maryam, gick till toaletten. Hon är supergnällig och kan inte sluta gnugga ett öga. Bam. Ögoninflammation.

Jag läser på 1177 och ser att ibland går det över efter. Det är kladdigt bara på morgonen och så kan de gå till förskolan sen. Yes. Hoppet är uppe fortfarande. Heja heja!

Men det blir en lugnare morgon iaf så vi sätter oss i soffan. I mitt huvud ska det här gå över så jag ändå kan träna idag. Och Maryam sitter i mitt knä, så att jag bara ser det drabbade ögat från sidan. Det ser bättre ut, hon har öppnat det och jag tänker att det blir perfekt. Tagga träning! Jag tar fram mobilen för att bekräfta min teori och se framifrån.

Nej. Det blir inget jobb för mig idag. Och ingen träning. När Amira sen vaknar så är det exakt samma procedur. Gnäll, gnugg, ögoninflammation. På samma öga..

Aja, det kommer fler dagar.

Istället har vi testat ett nytt recept på lchf-pizza. Mycket enkel och god!

Publicerad av Familjen Aboutaouk-Larsson

Vår familj består av två vuxna, två barn och en änglavakt. Livet förändrades när min 13-årige son plötsligt dog och bloggen handlar nu om livet som fortsätter. Det innehåller vårt familjeliv, pysseltips och mängder av renoveringar :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: