Hur ska jag hedra honom?

Tänk att något så svårt att börja med, är så oerhört snabbt och kul att komma igång med sen. Jag menar såklart träning. Första gången som jag tränade var med pappa och sen dess har det bara rullat på.

Mjaa, egentligen har jag bara tränat en gång sen dess. Det är nog inte så mycket att skryta om. Men just att komma över ångesten att behöva gå dit är en så stor vinst att det känns som att jag klättrat över ett berg redan. Det har nog varit veckans bästa.

Idag tog jag min en promenad i solskenet. Bilden kommer därifrån. Precis bredvid mitt hem. Och är det min ålder eller är det så att skog i solsken på nåt sätt har blivit vackrare?

Jag försöker innerligt hålla mig positiv och på bra humör. Och samtidigt hålla magkatarren borta inför årsdagen som ska komma. Snart bara en vecka kvar. Men direkt jag stannar av (och är ensam) så är jag tillbaka till för två år sedan. Flashbacks. Och panik. Till ilska. Till ännu mer panik. Hjärtat slår hårdare. Snabbare. Och jag försvinner in i mina tankar. Jag hör inget. Allt står stilla.

Min födelsedag känns som bortblåst. Ett tag gick tankarna mot att ta tillbaka min födelsedag på nåt sätt. Men hur? Och jag borde göra nåt. För att hedra honom. Men vad?

Publicerad av Familjen Aboutaouk-Larsson

Vår familj består av två vuxna, två barn och en änglavakt. Livet förändrades när min 13-årige son plötsligt dog och bloggen handlar nu om livet som fortsätter. Det innehåller vårt familjeliv, pysseltips och mängder av renoveringar :)

2 reaktioner till “Hur ska jag hedra honom?

  1. Jag ska försöka hedra Hampus genom minnen som jag gärna förmedlar❤️
    Men jag måste också få fira min älskade dotter Majas födelsedag❤️

    Gilla

  2. Att du lever och tar hand om dig och din familj skulle jag tro hedrar honom. Du ser till att allt han älskar tas väl om hand om. Fira din födelsedag, han skulle älska att fira den och vill nog aldrig att du slutar med det.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: