Grattis till mig på vår dag! ❤️

”Går in i den djupaste av sorg. Jag fyller år idag, men resten av mitt liv kommer den 2 februari bara vara dagen min son dog.

Du var som ett mirakel direkt du kom. Så omtänksam och klok pojke har nog aldrig skådats. Till ditt dop skrev jag om en sång. En hyllning till dig. En sång som får anpassas även till sista dagen i ditt vackra liv. Som jag sa till dig, tack för alla dagar. Tack för att jag fått vara din mamma.

Vem har tänt den stjärnan som speglas i ditt öga? Vem torkar bort din tår när du är rädd i mörka natt? Vem har målat pricken på din tunga? Vem har gett dig glädjen, vår käre lille skatt?

Du är den av alla små, som vi båda väntat på. Du vårt lilla barn, en ängel får sitt namn. Du är jordens stora skatt, som vi skyddar varje natt. Du är själva himlen som vi gungar i vår famn.

Vem har gett dig rädslan som lärt ditt hjärta gråta? Varför tar din hand så hårt ett grepp om mammas hår? Vi finns alltid nära om skuggor runt dig dansar. Vi har så mycket kärlek, mycket mer än du förstår.

Må alla dina dagar få bli till skratt och glädje. Må alla som du möter ge dig kärlek mild och god. Du ska alltid veta att vi vill ge dig trygghet. Vad som dig än händer vill vi ge dig kraft och mod.

I dina ögon speglas himlens diamanter. Vi sörjer dig nu, Erik Hampus Eriksson.”

Såhär skrev jag för 2 år sedan. Samma dag som det hade hänt. Idag hatar jag att det hände och tog med sig min födelsedag. Men samtidigt älskar jag att din dödsdag är på min födelsedag. Så intensivt du är med. Du är så långt borta, kanske inte ens nånstans, men med alla känslor så känns du så nära. Som att du kan komma in genom dörren när som helst. Och spendera dagen med oss. Ge mig nåt du gjort på slöjden.

Idag äter vi fruktsallad och grädde. Som vi brukade göra med dig ❤️ Det här har blivit mer din dag än min, men jag tror du hade delat den med mig.

Publicerad av Familjen Aboutaouk-Larsson

Vår familj består av två vuxna, två barn och en änglavakt. Livet förändrades när min 13-årige son plötsligt dog och bloggen handlar nu om livet som fortsätter. Det innehåller vårt familjeliv, pysseltips och mängder av renoveringar :)

En tanke på “Grattis till mig på vår dag! ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: