Grattis till examen!

På alla dina skolavslutningar har jag varit. Till och med de som föräldrar inte fick vara på. De där julavslutningarna. Sista gången var du konferencier och skötte dig makalöst. Du fascinerade alltid mig, men allra mest på slutet. Din enorma trygghet i dig själv. Modig. Självsäker. Jag-stark. Jag undrar vad du hade gjort av det.

Jadu Hampus, idag går dina jämnåriga ut 9an. Alla är så glada. Vet du att dina kompisar går tillsammans? Ofta i en klunga. Jag brukar se dig där. Tillsammans med dem. Tänker de på dig? De som springer där glada… tänker de på att du borde ha varit där med dem.

Jag tänker på dig. Jag saknar värmen från dina kramar och att få mysa en helgmorgon. Att få locka fram ditt skratt. Det gör ont idag. Förbaskat ont. Idag också.

Idag vill jag ta ledigt och bara sitta vid din grav hela dagen. Men gravar kramas inte. Gravar bara stirrar hånfullt mot en och bankar in att det man allra mest vill, aldrig kommer ske.

Grattis Hampus. I det allra viktigaste, i själva livet, där rockade du.

Publicerad av Familjen Aboutaouk-Larsson

Vår familj består av två vuxna, två barn och en änglavakt. Livet förändrades när min 13-årige son plötsligt dog och bloggen handlar nu om livet som fortsätter. Det innehåller vårt familjeliv, pysseltips och mängder av renoveringar :)

3 reaktioner till “Grattis till examen!

 1. Sänder ljus och kärlek till dig, Maja

  Sending you a big hug
  You can’t really feel it
  But you know it’s there

  💜💓✨

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: