Valpar och vår hemester

Idag blev det en sån tidig morgon igen. 05.15 slog vi upp ögonen. Varje gång tackar jag högre makter ifall jag somnat med barnen kvällen innan så att jag ändå fått sova. Som jag gjorde igår. Idag har vi därför haft en riktigt mysig morgon. Pappa och Amira sover ännu och vi äter frukost framför SVT Barn. Solen lyser!

Tidiga morgnar för mig och Hampus hände också, men aldrig sååå tidigt 😇

Hemester ja! Varenda människa man möter frågar när jag får semester. För mig börjar den v28. Vet inte exakt datum, men nångång i början av juli.

Som vanligt är det ju dags för jobb! Vår Amstaff är parad och vi förbereder oss för valp-invasion igen. Ett år sen sist och jag känner att jag nästan glömt hur mycket kaos det var. Den enda riktigt tydliga känslan är när de flesta hade flyttat och stressen släppte. Det mest tydliga djupa andetaget jag tagit på flera veckor. Den där stenen över bröstet är ingen klyscha :p

Dessutom har vi börjat planera för gräsmatta. Ända sen vi dränerade och schaktning har ju den lämnats till sitt öde. Nu är det mer äng än gräsmatta. Men i sommar ska det ske alltså! Både jag och Ihsan kände att längtan växte. Svårt att missa alla andras fina gräsmattor som de fritt leker på. Så kanske det var mer avundsjukan som växte!

Så ja, då var hemestern fullbokad. För ärligt talat, förmodligen ska det också göras grejer på huset. Fixa, slutföra, dona. 😇 Nån som vill hjälpa till? Valparna behöver socialisering och förmodligen vi också 😂

Publicerad av Familjen Aboutaouk-Larsson

Vår familj består av två vuxna, två barn och en änglavakt. Livet förändrades när min 13-årige son plötsligt dog och bloggen handlar nu om livet som fortsätter. Det innehåller vårt familjeliv, pysseltips och mängder av renoveringar :)

En tanke på “Valpar och vår hemester

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: