Hänger ni med i svängarna?

Är det någon som hänger med här som inte följer @villaaboutaouk på Instagram? Det är nämligen vårt familjekonto där vi mest lägger ut vårt renoveringskaos 🙂 Men jag tänkte i alla fall visa litegrann här också!

Endel av bilderna är, som synes, bara helt vanliga inomhusbilder. Det var en gång nyrenoverat men vi har alltid tänkt lägga ner mer kärlek (bara målat vitt nu) när barnen vuxit ifrån måla-på-väggarna-åldern. Så det syns ju. Att det ändå är två år sen.

Där köket syns var det förut ett sovrum, men det bestämdes tidigt att flytta det befintliga köket till andra sidan huset i anslutning till vardagsrummet. Om jag renoverar ett till hus kommer jag inte göra så, för det blir så förbaskat enkelt att sitta i soffan framför tvn.

På de första bilderna syns i alla fall vår nya carport. Den byggdes ju förra sommaren/hösten. Det vi håller på med nu är att byta panel på fasaden under carport och runt garage/utbyggnad. Istället för stående panel blir det alltså liggande 170mm. Supersnyggt om vi får säga det själva 😍

Sommarens andra projekt är ju då gräsmattan, som jag skrivit förut. Grävmaskinen kom i fredags och föraren hann jobba ungefär 30 min innan det blev dags för hemgång. Så nu har vi en stor sten och en ännu större grävmaskin på gräsmattan.

Hur gör ni andra? När den ena renoverar och den andra sköter hemmet. Jag vill ändå säga vi. Att vi renoverar. Även om det är sambon som gör det allra mesta. Jag både betalar hälften och roddar allt annat så att han kan renovera. Gemensam effort. Men det är bara han som får cred hela tiden 😇

Publicerad av Familjen Aboutaouk-Larsson

Vår familj består av två vuxna, två barn och en änglavakt. Livet förändrades när min 13-årige son plötsligt dog och bloggen handlar nu om livet som fortsätter. Det innehåller vårt familjeliv, pysseltips och mängder av renoveringar :)

En tanke på “Hänger ni med i svängarna?

  1. ❤️ Ni gör det fantastiskt bra båda två och jag ger dig cred för jag vet att din insats är lika stor, men jag fattar att det tyvärr, som vanligt, är lättast att endast se den som håller i ”hammaren” ❤️

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: