Och angående det där livet som fortsätter…

… så är det fortsatt fyllt till bredden av renovering. Om ni vill hänga med i det så finns vi på Instagram, villaaboutaouk. Just nu håller vi på med att skapa en lite större hall, eller groventré, eftersom våra tidigare är pyttesmå. Ju mer barnen växer desto mer vill man ju ha plats att röra sig, sitta när man ska klä på sig osv. Jag tror att de kan vara ca 6 och 10 kvm kanske. De vi har i dagsläget alltså.

Nu har vi hunnit så långt i processen att det är dags för golvläggning. Eller klinker-läggning kanske man säger. Och för bara ett tag sedan, ca en månad, så beställde vi ett klinker från Hill Ceramic. Det ser exakt ut som trä, utan att vara det. Vi älskar det båda två!

Klinker Meranti Brun 24x95 cm KLST5992

Golvet vi valde heter Meranti. Klicka på bilden 🙂

Vi är oerhört nöjda med dessa klinkers, trots att det ännu inte är på plats. Och som jag skrev, vill man följa med på vår renoveringsresa. Efter 3,5 år i ett riktigt fixerupper-hus så har det hunnit bli en hel del renoveringar. Och det är inte klart ännu. Samtidigt som groventrén så fixar vi till ett av sovrummen tillsammans med en walk-in closet/förråd. Och efter det har vi i princip bara hela källaren kvar 😉

Detta inlägg är en annons för Hill Ceramic och innehåller annonslänkar. Just nu får du 5 procent extra rabatt på redan låga kampanjpriser med koden ARFREE5%. Fraktkostnaden är alltid 395kr.

Publicerad av Familjen Aboutaouk-Larsson

Vår familj består av två vuxna, två barn och en änglavakt. Livet förändrades när min 13-årige son plötsligt dog och bloggen handlar nu om livet som fortsätter. Det innehåller vårt familjeliv, pysseltips och mängder av renoveringar :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: