Helgens projekt!

Vi har nu kommit till den fas som är allra roligast. Att se hur rummet verkligen förvandlas när det får färg eller tapet. Sambon är precis just nu iväg för att köpa färg och material så vi kan börja under helgen. Nu är dags!

Men då kommer ju alltid det som är allra svårast. Att välja färg! Vi hade nånstans bestämt oss för grå-isch. Lite ljusare för att vi har en hel korridor kopplad till nya groventren som vi tidigare målat i en fantastisk färg. Tyvärr har vi känt att den är alldeles för mörk pga dåligt ljusinsläpp.

Det här är alla färgerna som jag fick välja bland. Vilken hade du tagit?

Han som hjälper till med spacklingen kommer också i helgen för att färdigställa det sista och sen är det bara börja. Jag längtar verkligen!

Det dåliga med renoveringar är allt kaos som bildas. Inte bara där man bygger utan det känns som att det spiller över. Förvaring försvinner tex och så blir det som en negativ spiral. Kan ni känna igen det? I denna renovering har vi byggt en tillfällig tunn vägg för att förhindra spring, men ytan före väggen är lite gömd bakom ett hörn och dit vill man inte ens titta. Haha!

Vårt ny-gamla hus! Alla dörrar är från Hemfint. Klicka på bilden så kommer ni dit. 🙂

Ni kommer få höra mer om vår renoveringsresa eftersom jag förra året skrev så lite och det utomhus hände allra mest.

Ha en bra dag!

Publicerad av Familjen Aboutaouk-Larsson

Vår familj består av två vuxna, två barn och en änglavakt. Livet förändrades när min 13-årige son plötsligt dog och bloggen handlar nu om livet som fortsätter. Det innehåller vårt familjeliv, pysseltips och mängder av renoveringar :)

En tanke på “Helgens projekt!

  1. Fantastiskt duktiga ni är👏👏👏❤️ Jag bugar och bockar ända ner till golvet🙏❤️

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: