Mitt smärtsamma har blivit någons ljus.

Jag vet inte om det är för att jag inte skrivit här, som jag inte märkt att människor faktiskt läser min blogg. Men nu när jag börjat gå in igen, märker jag att mailen igen kommer. Mailen med historier från er som varit med om samma. Mailen från er som varit med om liknande. Mailen fyllda med sorg. Mailen fyllda med tacksamhet.

Jag är också tacksam. Att få ta del av era historier är något så innerligt hedrande. Tacksam är jag såklart också för att ni tar er kraft att dela med er till mig. Och jag inser att min blogg betyder mycket för många människor.

Min blogg har blivit ord att hålla i handen. Precis sådär som jag ville från början. Den har också blivit en väg framåt. Inte för att jag sitter på facit, såklart. Men jag tror ändå att jag är en förebild, för att jag ofta kommit mycket längre än de som läser. De hittar sig själv och sina känslor i min process och kan sen hitta någon slags ledande ljus.

Jag tycker det är en sån vacker tanke. Att mitt smärtsammaste smärtsamma, har blivit någon annans ljus i mörkret.

Publicerad av Familjen Aboutaouk-Larsson

Vår familj består av två vuxna, två barn och en änglavakt. Livet förändrades när min 13-årige son plötsligt dog och bloggen handlar nu om livet som fortsätter. Det innehåller vårt familjeliv, pysseltips och mängder av renoveringar :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: