Att shoppa drömmar.

Ibland har jag lätt att förstå de som fastnar i ett missbruk av shopping. Dock är jag alldeles för snål/ekonomisk för att nånsin göra det själv. Det är ändå något fantastiskt med att sitta och drömma sig bort bland all inredning som finns att ta del av. Nu senast har jag hittat en sida som heter Peaceofhome, så nu har jag ett nytt ställe att grotta ner mig i.

Igår blev ju golvläggningen klar. Av klinkers, som ni vet. Det som är kvar är såklart att lägga fogen. Om jag inte minns helt fel så var det dags för det på måndag. Så nu har ju tankarna såklart börjat gå till att vara klar där också. Och att få upp färgen på väggarna även där. I hallen, till det här lite mörka trä-liknande golvet, så har vi valt en ljusgrå färg.

Ihsan jobbar hela den här helgen (jo, nästan 2 hela dygn mellan fredag kväll och måndagmorgon) så förmodligen kan vi inte inte göra nånting den här helgen. Även om det spritter i kroppen att få upp tapeten i flickornas sovrum.

Och då tänker jag att vi är klara, men det är ju långtifrån sant. Vi har ju inte ett golv där! Och inte heller har vi köpt nåt. Så mindre drömmar, mer shoppa golv. Har ni nyligen köpt golv? Vi tycker det är supersvårt att hitta något som vi båda fastnar för.

Publicerad av Familjen Aboutaouk-Larsson

Vår familj består av två vuxna, två barn och en änglavakt. Livet förändrades när min 13-årige son plötsligt dog och bloggen handlar nu om livet som fortsätter. Det innehåller vårt familjeliv, pysseltips och mängder av renoveringar :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: