Drömmen om nya valpar!

Under några veckor har planering pågått för att kunna para vår silverlabrador, som ett första steg mot en ny valpkull. Det är en tanke som vuxit fram efter de två valpkullar som vi haft. Och iom att vi bestämde oss att återigen bli med hund.

Valpuppfödning har varit väldigt jobbigt (just när den mest intensiva perioden är), men det är ju ändå så mysigt och fantastiskt att se de små utvecklas. Ge de den bästa starten för att sen kunna ge valparna till familjer ute i Sverige. Och se hur de växer upp!

Med vår silverlabrador kan vi starta med en riktigt omtyckt ras, men med dess unika päls. Det vi lägger till är att pappan blir en multigeneration labradoodle, med allergivänlig och fällfri päls. Vi tror att kombinationen kommer att bli riktigt spännande!

Letandet efter den perfekta hanen pågår just nu. Det är redan nu några som har hört av sig om våra framtida valpar och det känns väldigt kul.

Följ vår Instagram för mer vardagsliv. Här på sidan går det också att få mer information här.

Publicerad av Familjen Aboutaouk-Larsson

Vår familj består av två vuxna, två barn och en änglavakt. Livet förändrades när min 13-årige son plötsligt dog och bloggen handlar nu om livet som fortsätter. Det innehåller vårt familjeliv, pysseltips och mängder av renoveringar :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: