När slår sorgen till.

Nu har det verkligen varit mycket på jobbet ett tag! Den 14 maj går en digital festival av stapeln. En festival med B.baby, Jeano, Jelassi och Cherrie samt mängder av lokala förmågor. Det ska bli superkul, men har varit mycket att förbereda. Och är inte klart ännu!

Men som vanligt när det blir för mycket i min hjärna, såpass att det påverkar mitt mående, så kommer sorgen med all kraft. Låter det rimligt, att den hålls i schack så länge som jag mår stadigt bra? För det gör jag ju oftast.

Eller så är det bara så det kommer vara, för fortfarande tänker jag att inget kan vara värre än att förlora Hampus. Så när nånting händer så går tankarna: ”Men vad är det här att må dåligt för, Hampus dog ju” och så sjunker jag långt ner.

Jag har lärt mig att klättra ur mitt hål så det brukar gå snabbt, men när tankarna kaosar pga mycket jobb och ingen riktig ro infinner sig, så har jag svårare.

Snart ska jag börja tidigare eftersom vi ska ha ännu ett planeringsmöte. Men det blir bra! På bara några månader så har 22 kommuner styrt ihop en digital festival för och med ungdomar. Och det är ju riktigt bra!

Publicerad av Familjen Aboutaouk-Larsson

Vår familj består av två vuxna, två barn och en änglavakt. Livet förändrades när min 13-årige son plötsligt dog och bloggen handlar nu om livet som fortsätter. Det innehåller vårt familjeliv, pysseltips och mängder av renoveringar :)

En tanke på “När slår sorgen till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: