Nu löper vår tik!

Till er som är intresserade av kommande valpkull och därför vill planera lite, så kan vi nu meddela att vår tik precis idag gått in i löp. Det innebär att parning kommer ske nästkommande helg (dag 10 och fram).

Mamma Bella

Det känns skönt att allt kommit igång. Ett tag var det så mycket som skulle klaffa. Vi skulle hitta en perfekt hane. Det är ju mycket viktigt för hur valparna sen blir. Ja, det är ju allra viktigast faktiskt (förutom vår tik, men hon hade vi ju redan koll på :p)

Men när vi väl hittat hanen, på ett lagom avstånd, så visste vi ju inte riktigt när hon skulle löpa. Skulle hon följa sin cykel? Och ni vet när man väntar på nånting, så är i alla fall vi, att man går och håller koll varje dag. Väntar typ varje minut.

Pappa Troy

Nu är dagen kommen alltså! Hanens ägare är kontaktade och planen är uppgjord.

Hur många av er väntar? 😇 Skriv upp er för att följa den här sidan, ifall ni vill bli uppdaterade med nyheter. Eller följ oss på Instagram. Vi uppdaterar kontinuerligt.

Publicerad av Familjen Aboutaouk-Larsson

Vår familj består av två vuxna, två barn och en änglavakt. Livet förändrades när min 13-årige son plötsligt dog och bloggen handlar nu om livet som fortsätter. Det innehåller vårt familjeliv, pysseltips och mängder av renoveringar :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: