Parning är gjord!

Så kom då den väntade helgen då Troy skulle göra entré. Ihsan åkte till Norsjö för att hämta honom och hundarna blev kompisar direkt. Vi är alltid lite nervösa eftersom vår tik upplevs ha träffat så lite hundar i sina dagar och därför är väldigt osäker. Men allt gick bra!

Däremot så var intresset för parning väldigt lågt till en början. Igen, nervösa! Man hör ju historier där det helt enkelt inte fungerar. Plötsligt vände det bara och det visade sig att Troy både väntade in rätt dag OCH ett enskilt rum (med övervakning bakom dörren såklart).

Idag ska vi åka och lämna honom efter några lyckade hängningar. Vi tänkte att vi skulle hinna med någon till under dagen, men intresset verkar lågt idag, så vi får se. Annars får vi helt enkelt hålla tummarna att det blivit valpar. Vad tror ni?

Publicerad av Familjen Aboutaouk-Larsson

Vår familj består av två vuxna, två barn och en änglavakt. Livet förändrades när min 13-årige son plötsligt dog och bloggen handlar nu om livet som fortsätter. Det innehåller vårt familjeliv, pysseltips och mängder av renoveringar :)

2 reaktioner till “Parning är gjord!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: