Helgen som var – och den som kommer!

Wow. Helgen var verkligen fantastisk. Ihsan jobbade mestadels och det var ju synd. Men förutom det så var vi alla på bra humör. Vi gjorde mycket och solen lyste. Vi hann träffa potentiella valpköpare också. De bjöd hem oss på kaffe och glass för att få träffa vår tik.

Det där var förra helgen. Jag började på ett inlägg, men hann aldrig skriva det klart. Nu ska jag göra ett nytt försök:

Tiden går, men vi vet fortfarande inte ifall Bella är dräktig. Det är för tidigt för att veta ännu. Ihsan är stensäker för han tycker sig se en sån förändring på hennes beteende. Jag tycker mig också se viss skillnad, men jag är mer ödmjuk kring att det kan vara önsketänkande från min sida. På söndag är 3 veckor sedan hon parades och då sägs ju tikar bli lite illamående och kanske till och med matvägra. Vi får se hur det går under helgen. Jag är så pirrig så man kan tro att det är jag själv som väntar på mens eller inte :p

På söndag ska vi träffa några andra potentiella valpköpare, som också vill träffa vår tik. Och det förstår vi ju. Däremot så kommer de hem till oss och det blir ju trevligt. Det är en tidigare kollega till mig (för ca 11 år sedan) och det blir ju kul!

Den allra största händelsen under helgen är dock att fira min mamma på 70-årsdagen. Wow! Jag längtar tills allt är helt fritt igen. Just kring att få träffa familjen tycker jag att Corona varit en riktig pina.

Publicerad av Familjen Aboutaouk-Larsson

Vår familj består av två vuxna, två barn och en änglavakt. Livet förändrades när min 13-årige son plötsligt dog och bloggen handlar nu om livet som fortsätter. Det innehåller vårt familjeliv, pysseltips och mängder av renoveringar :)

2 reaktioner till “Helgen som var – och den som kommer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: