Orkar inte älskas mer eller veterinärkoll.

Maryam har börjat få ont i magen. Inte på riktigt, men när man ber henne göra nånting. Typ när man frågar: -”Maryam, kan du hämta dina byxor?” så svarar hon: -”Nä, jag har ont i magen”.

Ikväll när hon skulle sova så låg jag bredvid henne och sa att jag älskar henne. Varenda gång någon säger det, ska man alltid räkna upp alla som gör det. Men ikväll när vi hade räknat upp pappa, teta, mormor, morfar, Emma så sa Maryam: ”Nä oj, nu blev det för många. Nu orkar jag inte.” Haha, för gulligt!

Ikväll är annars en riktigt nervös kväll. Imorgon ska nämligen Bella till veterinären för dräktighetsundersökning. Vi tycker oss se tecken, men de är så himla små så det kan lika gärna vara önsketänkande.

Tiden för illamående kom och gick. Någon matvägran såg vi inte alls och inte heller annat som tydde på det. Däremot var hon lite lös i magen, men kan det ha berott på annat?

Spenarna har blivit lite större, men inte ändrat färg så nämnvärt.

Hon är klängig och tillgiven. Upplevs lugn. Men allt det var hon ju innan också. Har det blivit mer, eller tänker vi in?

Sådär snurrar tankarna. Ungefär hela tiden. Imorgon bitti vet vi!

Publicerad av Familjen Aboutaouk-Larsson

Vår familj består av två vuxna, två barn och en änglavakt. Livet förändrades när min 13-årige son plötsligt dog och bloggen handlar nu om livet som fortsätter. Det innehåller vårt familjeliv, pysseltips och mängder av renoveringar :)

En tanke på “Orkar inte älskas mer eller veterinärkoll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: